Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/zboara.org/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Aeroportul International din Doha are noi colaboratorii la Securitate

Aeroportul International din DohaCompania Smith Detection a incheiat un contract de 100 de milioane de euro cu Aeroportul International din Doha, pentru a mentine siguranta si buna functionare a sistemelor de scanare. Unul dintre motivele pentru care Smith Detection a fost aleasa de reprezentantii aeroportului din Qatar a fost posibilitatea companiei de a oferi un sistem automat cu raze X si de detectare a urmelor de arme albe din bagajele pasagerilor.

Contractul cu Aeroportul International din Doha este cel mai mare pe care Smith Detection l-a castigat vreodata. Mal Maginnis, presedintele companiei de securitate, a declarat ca dezvoltarea de sisteme performante de securizare si de eficientizare a costurilor reprezinta prioritatile principale ale firmei pe care o conduce. Inginerii si personalul IT al companiei se vor ocupa in decursul urmatorilor 2 ani de crearea celor mai sigure mecanisme de securizare din lume.

Planurile companiei Smith Detection sunt cu atat mai importante, cu cat clientii arabi sunt interesati de aspectul unor zboruri sigure, fara incidente neplacute. Clauzele noului contract presupun marirea de 12 ori a numarului de camere de supraveghere oferite pana in prezent de Aeroportul din Doha, cerinta ce trebuie realizata pana in anul 2013. Printre echipamentele de ultima generatie de scanare ce vor fi montate in aeroport se numara: HI-SCAN 10080 EDX-2is, HI-SCAN 130100T, HI-SCAN 7555aTix cu sistemul iLane si detectorul de urme inteligent 500DT.

Aeroportul International din DohaPe aeroportul, ce va fi dotat cu cele mai noi sisteme de securitate din lume vor rula aproximativ 24 de milioane de pasageri pe an, Qatar fiind una dintre destinatiile oamenilor de afaceri pentru care se rezerva un numar tot mai mare de bilete de avion.

Smith Detection este o companie din Marea Britanie ce ofera cele mai noi sisteme de detectare a bombelor, armelor, agentiilor chimici si a narcoticelor, cu activitate in peste 50 de tari. Noul parteneriat semnat cu Aeroportul International din Doha va duce la cresterea numarului de angajati ai companiei, la nivel global, pana la 23.550.


All comments of post - "Aeroportul International din Doha are noi colaboratorii la Securitate":

:Haha! I'am the first! Yeh~

Comments are currently closed.

Add a Comment / Trackback url

Comment begin from here or jump up!

X