Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/zboara.org/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Air Nigeria lanseaza zboruri intre Londra si Johannesburg in luna mai

Compania aeriana Air Nigeria va rula incepand din luna mai 2012 zboruri pe ruta Londra – Johannesburg. Zborurile vor decola de pe Aeroportul Murtala Mohammed International din Lagos si vor ateriza pe Aeroportul Gatwick din Londra. Rezervarile de bilete de avion facute inca din luna aprilie vor fi valabile incepand cu data de 16 mai, atunci cand se va desfasura primul zbor catre Johannesburg. Retur, pasagerii vor putea beneficia de bilete de avion ieftine daca au facut rezervarile din timp. Inaugurarea zborurilor spre Londra va oferi pasagerilor posibilitatea unui schimb de zboruri internationale catre nordul europei. Zborurile vor fi operate cu aeronave moderne, model Airbus 330 – 200, care sunt configurate in clasa business cu 24 de locuri si clasa economic ce cuprinde 244 de locuri.

Air Nigeria

Noile zboruri cu dintre Londra si Johannesburg fac parte din strategia de dezvoltare a companiei Air Nigeria, initiata de conducerea companiei in frunte cu Barrister Jimoh Ibrahim, in urma cu doi ani. Decizia de inaugurare a unui zbor cu destinatia Londra a suvenit in urma dezvoltarii companiei aeriene, lucru ce a dus la o pozitionare superioara pe piata zborurilor aeriene internationale.

Potrivit sefului executiv Air Nigeria, Kinfe Kahssaye, dezvoltarea turismului de business din ultimele luni a dus la implementarea unor masuri pentru ca pasagerii sa poata calatorii in conditii confortabile, cu facilitati precum: vizionarea de filme si catering, mese la bord, divertisment in timpul cursei etc. Biletele la preturi speciale pot fi achizitionate de pe site-ul operatorului aerian sau de la agentiile de turism partenere.

Air Nigeria a fost fondata in anul 2004 si este detinuta in proportie de 50% de compania Nicon Group. In prezent, compania desfasoara 11 zboruri interne si internationale spre 17 destinatii. In anul 2010, operatorul aerian a castigat premiul Airline of The Year la premiile Nigeria Aviation Awards, unde si-a declarat si contributia importanta la dezvoltarea industriei aviatiei din Nigeria.


All comments of post - "Air Nigeria lanseaza zboruri intre Londra si Johannesburg in luna mai":

:Haha! I'am the first! Yeh~

Comments are currently closed.

Add a Comment / Trackback url

Comment begin from here or jump up!

X