Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/zboara.org/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Atractii Tarom in 2011

Compania aeriana Tarom a aplicat de la 1 iulie 2011 un nou sistem de acceptare a bagajelor de cala pe zborurile operate cu aeronavele proprii, trecand de la sistemul bazat pe greutate la sistemul bazat pe piesa de bagaj, fara a aduce schimbari in politica de acceptare a bagajelor de cabina.

Tarom

Trecerea la noul sistem bazat pe piesa aduce pasagerilor de la clasa economic tarife de 5 ori mai mici pentru transportul excedentului de bagaj de cala (a doua piesa de bagaj), respectiv un tarif fix de 50 euro pentru o piesa de bagaj de cel mult 23 de kilograme, in timp ce sistemul anterior de taxare prevedea tarife de la 10 -12 euro per kilogram.

De asemenea, pasagerii Tarom care calatoresc in clasa business pot transporta gratuit 3 piese standard de bagaj, iar pasagerii clasei economic pot transporta gratuit o piesa standard.

Compania aeriana in discutie precizeaza ca o piesa standard de bagaj are o greutate de cel mult 23 de kilograme, iar suma maxima admisa a dimensiunilor acesteia (inaltime + latime + lungime) este de 158 de centimetri.

In plus, pasagerii inscrisi in programul de fidelizare Flying Blue, la care Tarom a aderat din data de 5 iunie 2010, care detin carduri Elite sau Elite Plus, pot transporta gratuit inca o piesa standard de bagaj de cala, suplimentar fata de cele mentionate anterior.

Numarul pieselor de bagaj transportate gratuit poate ajunge, astfel, la patru – in cazul pasagerilor care calatoresc la clasa business, in timp ce pasagerilor Flying Blue, care zboara la clasa economic, le este acceptat transportul gratuit a doua piese de bagaj.

Compania Tarom a lansat in iulie 2010 serviciul de check-in online prin intermediul caruia pasagerii isi vor putea efectua singuri formalitatile de check-in pe Internet si isi vor putea alege locul preferat in avion.

Formalitatile de check-in pot fi realizate prin Internet cu maxim 30 de ore si pana la o ora inainte de plecare.

Potrivit Tarom, dupa ce au finalizat online formalitatile de check-in, pasagerii au posibilitatea de a-si tipari cartea de imbarcare si, daca nu au bagaj pentru cala, pot merge direct la poarta de imbarcare. Pasagerii care au bagaj pentru cala vor trebui doar sa se prezinte la ghiseul Tarom „Baggage Drop-Off” din aeroport, pentru a-si lasa bagajul.


All comments of post - "Atractii Tarom in 2011":

:Haha! I'am the first! Yeh~

Comments are currently closed.

Add a Comment / Trackback url

Comment begin from here or jump up!

X