Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/zboara.org/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Carpatair promoveaza un nou pachet turistic pentru Carnavalul de la Venetia

Carpatair, compania aeriana full-service cu baza principala la Timisoara, lanseaza cu ocazia Carnavalului de la Venetia 2011 un nou pachet turistic, asigurand bilet de avion dus-intors si 3 nopti de cazare la hotel de 4 stele in Venetia.

Pachetul turistic costa 298 euro plus taxe si este special conceput pentru celebrul Carnaval de la Venetia, care are loc intre 26 februarie si 8 martie.

„Februarie este luna Carnavalurilor in Europa, o perioada in care tot mai multi romani aleg sa viziteze orasele renumite pentru astfel de festivitati. Carnavalul de la Venetia este in mod cert cel mai cautat in acest sezon”, a declarat Paula Ardelean, vice-presedinte de marketing si vanzari al Carpatair.

‘’La achizitia pachetului turistic clientii pot selecta si rezerva in avans evenimentele la care doresc sa participe. Mai exact, pot rezerva bilete de avion la cine dansante specifice carnavalului sau pot rezerva in avans excursii cu gondole”, a mai declarat Paula Ardelean, oficialul Carpatair.

Pachetul turistic poate fi achizitionat accesand un formular online pe site-ul Carpatair. Prin intermediul acestuia, clientii pot selecta si activitatile aditionale la care doresc sa participe in timpul Carnavalului.

Pachetul turistic pentru Carnavalul de la Venetia poate fi achizionat in limita locurilor de cazare disponibile incepand din data de 24 ianuarie si este valabil pe intreaga perioada de desfasurare a Carnavalului, pentru toate zborurile Carpatair cu destinatia Venetia.

Incepand din anul 2000 Carpatair a dezvoltat la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania. Din 2009 Carpatair a inceput procesul de extindere a operatiunilor in tara prin lansarea de zboruri spre Italia din Bucuresti (Otopeni) si Craiova.

Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 360 de zboruri/saptamana spre 30 de destinatii din 6 tari.


All comments of post - "Carpatair promoveaza un nou pachet turistic pentru Carnavalul de la Venetia":

:Haha! I'am the first! Yeh~

Comments are currently closed.

Add a Comment / Trackback url

Comment begin from here or jump up!

X