Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/zboara.org/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Cu claparii prin Italia

In Italia se afla o mare parte din paradisurile sporturilor de iarna din Europa. De exemplu, Muntii Dolomiti cu 12 regiuni de schi, cumuland 1,220 km de partii, 8 din 10 zile insorite si zapada garantata pe 90% din totalul partiilor. Toate regiunile de schi din Italia sunt renumite pentru partiile foarte bine intretinute, servicii de inalta calitate si preturi accesibile. Partiile regiunilor de schi mari din Italia sunt conectate prin skibus gratuit pentru posesorii de skipass. Infrastructura de schi din Italia a fost imbunatatita considerabil in ultimii ani, in prezent, facilitatile resorturilor in Alpii Italieni rivalizand cu cele asigurate de tarile vecine: Austria, Franta si Elvetia.

Italia - Cervinia

Statiuni de ski

Statiunile de schi pot fi impartite in patru zone geografice. Din vestul Turin-ului pana in regiunea Piedmont, majoritatea resorturilor sunt inclunse in Bardonechia, Sauze d’Oulx si Sestriere.

Spre nord, Aosta Valley cu principalele sale statiuni, precum Cervinia, Courmayeur si La Thuile, spre care se poate ajunge foarte usor din Franta (via Mont Blanc) ori din Elvetia (via St Bernard).

In spre est, regiunea situata de-a lungul granitei cu Elvetia este mai izolata, drumurile sale serpuite putand fi periculoase in conditii meteorologice nefavorabile.

Sporturi de iarna pot fi practicate si in zona centrala a Italiei, in statiuni precum Abetone (Tuscany), Campo Imperatore (Abruzzo) si chiar mai jos, spre Muntele Etna in Sicilia.

Italia ofera mai multe optiuni de schiat. Sunt zone in care se poate schia direct intr-o alta tara, zone de schiat duty-free, zone de schi pentru tot anul si zone de schi doar pentru vara. Nord-vestul Italiei este una dintre cele mai bune alegeri pentru vacantele de schi. Statiunile de schi de aici nu sunt la fel de faimoase ca cele din Elvetia sau Austria, dar au un sarm aparte. Schiatul in Italia este cu siguranta o experienta memorabila.

Milano Bergamo

Bergamo este un oraș în Italia, la aproximativ 40 km est de Milano. Aici se află Aeroportul Internațional Orio al Serio, care deservește piața zborurilor low cost a orașului Milano.

Aeroportul Bergamo are o pozitionare perfecta fiind foarte aproape de multe partii de ski din aceasta regiune.

Din Romania puteti calatori spre aceasta destinatie din Aeroport Bucuresti, alegand compania aeriana Blue Air care opereaza zboruri spre Bergamo in fiecare zi.


All comments of post - "Cu claparii prin Italia":

:Haha! I'am the first! Yeh~

Comments are currently closed.

Add a Comment / Trackback url

Comment begin from here or jump up!

X