Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/zboara.org/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Cursa spre Munchen anulata de Tarom

TaromCompania aeriana Tarom a anulat vineri 11 februarie cursa Sibiu – Munchen – Sibiu, din cauza unei probleme tehnice la aeronava ce trebuia sa efectueze acest zbor.

Pentru ruta Sibiu – Munchen erau programati 27 de pasageri iar pentru ruta de retur Munchen – Sibiu erau programati 9 pasageri. Cei afectati de aceasta anulare au fost programati pe alte curse pana la destinatia finala, conform biletelor de avion pe care le detin si au primit asistenta pe aeroportul din Sibiu.

O echipa tehnica a Tarom s-a deplasat la Sibiu pentru a inspecta aeronava de tipul ATR 42-500 si pentru a lua masurile necesare pentru remedierea problemei.

Tarom opereaza zboruri catre 49 de destinatii in sezonul de iarna 2010, acoperind tari din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

Tarom isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii si este membra a Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania, cu afaceri de 191,4 milioane de euro in 2009, opereaza zboruri catre 49 de destinatii, acoperind tari de pe trei continente: Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

Pentru 2011, operatorul roman estimeaza peste doua milioane de pasageri transportati si un grad de ocupare de peste 60%. Tarom este principala companie aeriana din Romania, cu o indelungata traditie in domeniu. 2004 este primul an in care compania a avut profit, revenindu-si dupa o perioada foarte dificila, in care a suferit pierderi din cauza rutelor neprofitabile.

Compania aeriana spera sa inregistreze in acest an venituri si cheltuieli egale, de 1,71 miliarde lei.

Pana la sfarsitul acestui an Guvernul trebuie sa gaseasca un investitor strategic pentru compania aeriana Tarom, inclusa pe lista companiilor monitorizate de FMI din noul acord, privatizarea fiind ultima solutie. Consultantii si specialistii in domeniu afirma insa ca daca aceasta esueaza compania intra in faliment. O solutie mai buna ar fi integrarea intr-un mare grup aerian, apreciaza specialistii.

Tarom


All comments of post - "Cursa spre Munchen anulata de Tarom":

:Haha! I'am the first! Yeh~

Comments are currently closed.

Add a Comment / Trackback url

Comment begin from here or jump up!

X