Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/zboara.org/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Delta Air Lines la inceput de 2011

Delta Air Lines Sambata trecuta, pe 8 ianuarie, Delta a lansat primul sau zbor de pe Aeroportul International din Memphis spre Mexico City, ducand la 6 numarul de destinatii de pe aeroportul din Tennessee dupa Amsterdam, Cancun, Cozumel, Montego Bay si Toronto. Noul serviciu opereaza in prezent doar saptamanal utilizandu-se un avion Airbus A319 si completeaza cele doua rute deja existente ale Delta spre Cancun si Cozumel.

In ciuda scaderii numarului de pasageri din ultimii ani (10.9 milioane in 2007, 10.5 milioane in 2008, 9.9 milioane in 2009 si in jur de 9.7 milioane in 2010), cateva noi rute au fost lansate.

Potrivit datelor de analiza aviatica, zborurile interne din Memphis sunt printre cele mai scumpe din tara. In primul sfert al 2010, aeroportul s-a situat pe locul trei cel mai scump (dup Huntsville si Cincinnati) cu un pret al biletelor de avion cu 30% peste medie. In al doilea sfert al anului trecut Memphis a coborat pana pe locul 6 din 121 cu avand preturile cu 25% peste medie.

In orice caz, comparand datele curente cu cele din ianuarie 2010, observam ca nu mai exista destinatii deservite de Delta pe perioada iernii: Alexandria (AEX), Columbia (CAE), Chattanooga (CHA), Charleston (CHS), Evansville (EVV), Greensboro (GSO), Greenville/Spartanburg (GSP), Muscle Shoals (MSL), Paducah (PAH), Panama City (PFN), Savannah (SAV), San Juan (SJU), Tallahassee (TLH), and Tri-Cities (TRI).

In aprilie, baza aeronatutica a Delta, Aeroportul International Memphis va fi gazda Expozitiei si Conferintei Oraselor Aeroporturi (ACE 2011). Orasul se promoveaza ca fiind “Aerotropolisul Americii” datorita faptului ca Memphis este cel mai mare nod aeronautic pt cargouri (centrul Fed Ex este localizat aici).

Delta Air Lines este una din cele mai mari companii aeriene americane cu sediul in Atlanta, Georgia care dispune de o retea vasta de rute in America de Nord, America de Sud, Europa, Asia, Africa, Orientul Mijlociu şi Caraibe. Nod principal: Aeroportul Internaţional Atlanta Hartsfield-Jackson. Delta Air Lines are aproximativ 70.000 de angajati in intreaga.


All comments of post - "Delta Air Lines la inceput de 2011":

:Haha! I'am the first! Yeh~

Comments are currently closed.

Add a Comment / Trackback url

Comment begin from here or jump up!

X