Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/zboara.org/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Estonian Air lanseaza curse noi catre Londra

Estonian AirCompania aeriana Estonian Air a anuntat ca va inaugura curse noi catre Londra incepand cu anul 2013. Oficialii operatorului aerian au precizat ca primul zbor ce va fi lansat este cel intre Tallinn si Londra, ce va rula incepand cu data de 1 martie 2013. Aeronavele Estonian Air vor ateriza din 2013 pe Aeroportul Gatwick din Londra. Autoritatile Aeroportului Gatwick au permit oficialiilor Estonian Air sa ruleze curse doar cu aeronavele Embrear E-Jet. Desi din flota operatorului aerian mai fac parte si modele Boeing 737-500, conducerea Estonian Air a primit aprobare de rulare a noilor curse doar pentru avioanele model Embrear.

Estonian Air vizeaza crestere ale vanzarilor de bilete de avion

Operatorul aerian a primit prima aeronava Boeing 737-500 in anul 2005, la scurt timp dupa ce a devenit membru Iata. Conducerea operatorului aerian spera ca rezervarile de bilete de avion catre Tallinn – Londra sa inregistreze cresteri de pana la 5% pana la finalul anului 2013. Zborurile pe aceatsa ruta vor rula cu o frecventa de trei ori pe saptamana. Incepand cu data de 2 mai 2013, Estonian Air va creste frecventa de operare a zborurilor catre Londra, la sase ori pe saptamana. Pana in prezent, conducerea Estonian Air nu a precizat daca va opera zboruri ieftine catre Londra, dar aceasta ar fi o buna modalitate de a intra mai rapid pe piata din Marea Britanie. In Londra, Estonian Air va avea ca principali competitor companii aeriene low cost precum easyJet si Ryanair.

Estonian Air este o companie aeriana cu sediul in Tallinnn si este parte a Scandinavian Airlines System. Compania aeriana este detinuta in procent de 97.34% de Statul Estonian si de Sas Group in procent de 2.66%. Infiintata in anul 1991, compania aeriana detine o baza centrala pe Aeroportul Lennart Meri Tallinn. In prezent, operatorul aerian detine in flota sa 11 aeronave. Estonian Air ruleaza curse catre 24 de destinatii internationale. In 2004, Estonian Air a inregistrat un record la vanzarile de bilete de avion si a transportat peste 500.000 de pasageri.


All comments of post - "Estonian Air lanseaza curse noi catre Londra":

:Haha! I'am the first! Yeh~

Comments are currently closed.

Add a Comment / Trackback url

Comment begin from here or jump up!

X