Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/zboara.org/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Lufthansa zboara spre Miami

Compania aeriana Lufthansa va inaugura la 10 iunie o noua cursa. Destinatia adaugata la portofoliul liniei aeriene germane este Miami, oras din statul Florida, din sudul SUA, vestit pentru plajele sale insorite tot timpul anului.

Lufthansa

Introducerea acestui zbor face parte din planul de dezvoltare al companiei, in care mai intra si deschiderea zborurilor pe destinatiile Beijing (pentru care se va mari frecventa de zbor la 3 curse saptamanale), Tokio, Johannesburg, New York si San Francisco.

Lufthansa a anuntat recent achizitionarea celei de-a opta aeronave de tip jumbo jet, si anume un avion Airbus A380, cu care spera sa atinga cifre record in istoria companiei. “Cresterea flotei A380 Lufthansa ne va permite sa transportam aproximativ 44.000 de pasageri saptamanal, transformandu-ne in compania aeriana care detine cele mai multe aparate de zbor A380 din Europa, cat si in cel mai important operator mondial catre Statele Unite”, se arata intr-un comunicat al operatorului german.

Compania aeriena Air France-KLM a reluat si ea incepand din 21 martie cursa Amsterdam (AMS)-Miami (MIA). Zborurile pe aceasta ruta fusesera suspendate in 2004, dar o subsidiara a KLM, Martinair, a asigurat legatura intre cele doua aeroporturi din 1993 pana in 2009 pana cand si aceasta cursa a fost suspendata.

Noua cursa Air France-KLM va fi operata de 4 ori pe saptamana cu aeronave McDonnell Douglas MD-11 de cate 285 locuri.

Cursa trebuia inaugurata pe 27 martie, iar lansarea mai devreme a rutei se datoreaza unui eveniment media, si anume Festivalului Ultra Music din Miami.

Lufthansa este operatorul national al Germaniei si cea mai mare companie aeriana din Europa ca numar de pasageri transportati. Compania aeriana germana pune in vanzare bilete de avion catre 18 destinatii domestice si peste 180 de destinatii internationale catre 78 de tari din Africa, cele doua Americi, Asia si Europa. Impreuna cu parteneriisai, operatorul aerian german Lufthansa deserveste in jur de 410 destinatii.

Lufthansa


All comments of post - "Lufthansa zboara spre Miami":

:Haha! I'am the first! Yeh~

Comments are currently closed.

Add a Comment / Trackback url

Comment begin from here or jump up!

X