Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/zboara.org/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Noul Terminal International Tom Bradley

Los AngelesDirectorii Los Angeles World Airports (LAWA) s-au alaturat celor de la Los Angeles Mayor Antonio R. Villaraigosa pentru a dezvalui trei porti ale noului Terminal International Tom Bradley de pe Aeroportul International din Los Angeles (LAX). Acestea sunt primele din cele 18 care vor fi construite pe acest terminal.

18 porti pentru avioane de mari dimensiuni

Noua dintre cele 18 porti pot gazdui aeronave mari, din noua generatie, precum Boeing 747-8 Intercontinental si Airbus A-380 super jumbo jet. Toate cele 18 porti vor folosi sisteme de andocare de orientare vizuala de ultima generatie, pe baza de laser.

Poduri computerizate de imbarcare a pasagerilor vor automatiza operatiunile dintre terminal si usile aeronavelor. LAWA va instala trei poduri de imbarcare a pasagerilor la toate portile, compatibile cu noul A-380, ceea ce va miscora semificativ durata incarcarii si descarcarii unui avion.

Scopul gerneral al programului de modernizare de la LAX este sa imbunatateasca experienta pasagerilor, fapt pentru care cladirea terminalului captureza spiritul orasului Los Angeles, in timp ce stabileste noi nivele de comoditate si confort pentru pasageri.

In aceeasi saptamana, British Airways a anuntat ca primul lor Airbus A380 va zbura pe Ruta Covorul rosu catre Los Angeles, din Londra, iar biletele de avion sunt puse in vanzare pentru zboruri incepand cu 15 octombrie. Superjumboul cu etaj va fi livrat catre compania aeriana in luna iulie si va fi cea mai mare aeronava din flota British Airways, care va pune la dispozitia calatorilor 269 de locuri de-a lungul a patru cabine.

Francine Sheridan, Director de Turism al Los Angelesului pentur Europa si Estul Mijlociu, a declarat ca sunt incantati ca British Airways a ales Los Angeles ca prima destinatie a avionului A380.

Noul terminal de pe LAX se va deschide vara aceasta, deci pasagerii primului zbor cu A380-ul se vor bucura de noile facilitati. Adaugarea noului A380 va creste capacitatea in Los Angeles, mentinand in lumina reflectoarelor casa Hollywoodului si sudul Californiei.


All comments of post - "Noul Terminal International Tom Bradley":

:Haha! I'am the first! Yeh~

Comments are currently closed.

Add a Comment / Trackback url

Comment begin from here or jump up!

X