Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/zboara.org/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Noutati la biletele de avion pentru turistii romani

Conducerea Aeroportului Otopeni a inaugurat pe 23 noiembrie 12 aparate automate de check-in. Noile aparate permit calatorilor sa isi efectueze singuri check-in-ul si sa isi aleaga singuri locul in avion. Pentru a face operatiunea, pasagerii trebuie sa aibe codul de rezervare al biletului de avion si un act de identitate, pasaportul sau buletinul.

Carpatair

Dupa efectuarea check-in-ului la automate, bagajul se lasa la un ghiseu special si este trimis in cala, iar calatorul nu mai este nevoit sa stea la coada la ghisee si poate urca in avion. Dintre companiile aeriene care opereaza de pe aeroportul Otopeni, doar 28 permit deocamdata aceasta operatiune.

Operatorul aerian, Carpatair vinde un nou produs destinat celor care doresc sa vada meciul din data de 1 decembrie in Europa League. Astfel pachetul turistic, in valoare de 349 de euro include transportul cu avionul din orice aeroport din Romania, de pe care Carpatair opereaza pana la Dusseldorf, plus doua nopti de cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele din Dusseldorf.

Pe langa acest produs comania mai ofera un pachet de 349 de euro pentru suporterii echipei Lazio Roma si care vor veni sa-si sustina echipa. Pachetul include transportul pe ruta Roma-Iasi-Roma, doua nopti de cazare si mic dejun, dar si transferul la Piatra Neamt, acolo unde se sustine meciul.

Aceste doua pachete pentru meciuri vin in completarea ofertelor de tip City Break oferite de Carpatair, oferte pe care le pune la dispozitia clientilor atat din Romania, dar si din Italia, Germania, Ucraina sau Moldova, iar tarifele pentru biletele de avion incep de la 230 de euro.

Un alt operator aerian roman a anuntat schimbari in program. Tarom va introduce a doua cursa spre Londra. Incepand cu sezonul de vara 2012, spre Londra vor fi doua zboruri zilnice operate de pe aeroportul Otopeni Bucuresti cu destinatia Heathrow Londra, cu plecare la 12:25 sau la 19:35. Incepand cu 25 martie 2012, clientii ce cumpara bilete de avion Tarom pot calatori spre Londra cu cele doua zboruri si pot beneficia de alte conexiuni spre numeroase destinatii atat din Europa, cat si din Orientul Mijlociu.


All comments of post - "Noutati la biletele de avion pentru turistii romani":

:Haha! I'am the first! Yeh~

Comments are currently closed.

Add a Comment / Trackback url

Comment begin from here or jump up!

X