Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/zboara.org/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Oferta Tarom de Ziua Indragostitilor

Tarom Compania aeriana Tarom a inceput punerea in vanzare, in perioada 01-24 februarie 2011, a unor bilete de avion oferta speciala pentru Ziua Indragostitilor de 259 EURO, pret cu toate taxele incluse. Overtax este valabila pentru doua persoane care calatoresc impreuna, dus-intors, pe zboruri directe operate de Tarom, dinspre Romania catre Europa.

Noua promotie introdusa de operatorul aerian national vine sa intampine ofertele de sezon lansate de companiile competitoare pentru aceasta ocazie, cum ar fi cea a Carpatair sau a companiei aeriene low-cost Blue Air.

Oferta este valabila pentru 22 de rute directe Tarom, de la Bucuresti catre Amsterdam, Atena, Barcelona, Budapesta, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Munchen, Paris, Riga, Roma, Salonic, Valencia, Viena, Zurich; Cluj – Frankfurt, Madrid, Viena si Sibiu – Munchen.

Biletele de avion pot fi achizitionate de la orice agentie proprie TAROM sau de la orice agent de turism acreditat. Tichetele pentru aceasta oferta nu pot fi achizitionate pe website-ul www.tarom.ro.

Pentru a putea beneficia de oferta, este necesara petrecerea unei nopti de sambata la destinatie, iar perioada maxima de sedere este de doua saptamani, cu plecarea in intervalul 10 februarie – 10 martie 2011.

Tarom isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii si este membra a Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania aeriana, cu afaceri de 191,4 milioane de euro in 2009, opereaza zboruri catre 49 de destinatii, acoperind tari din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

Pentru 2011, Tarom estimeaza peste doua milioane de pasageri transportati si un grad de ocupare de peste 60%. Tarom este principala companie aeriana din Romania, cu o indelungata traditie in domeniu. 2004 este primul an in care compania a avut profit, revenindu-si dupa o perioada foarte dificila, in care a suferit pierderi din cauza rutelor neprofitabile.

Compania aeriana spera sa inregistreze in acest an venituri si cheltuieli egale, de 1,71 miliarde lei.


All comments of post - "Oferta Tarom de Ziua Indragostitilor":

:Haha! I'am the first! Yeh~

Comments are currently closed.

Add a Comment / Trackback url

Comment begin from here or jump up!

X