Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/zboara.org/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Toamna in Amsterdam

Daca ati planuit sa plecati cateva zile si va cautati zboruri prin Europa, o propunere foarte interesanta pentru aceasta perioada este capitala Olandei.

Amsterdam

Incepand cu Schiphol – unul dintre cele mai apreciate aeroporturi din lume, Amsterdam reuseste sa adune cate putin din toate, combinand trecutul sau stralucitor cu o rebelitate contemporana. Are zgomotul unei metropole, insa este suficient de mic pentru a merge pe jos sau cu bicicleta aproape oriunde, detine poduri frumoase și canale linistite, si in plus este impanzit cu muzee de arta si una dintre cele mai bune orchestre din lume.

Orice sezon este interesant in acest oras, insa desi exista sanse de ploaie, ai de ales din o multime de muzee pentru a avea ocupatie, iar pe timp de vreme buna sa stai la cafenelele de pe trotuar. In plus, pentru luna urmatoare se pot gasi oferte la hoteluri incepand cu 12€ pe noapte.

Ce se poate vizita

Datorita copacilor care sunt aliniati de-a lungul canalelor faimoase ale Amsterdamului, toamna creeaza un peisaj foarte interesant pentru o plimbare in acest oras.

Hermitage Amsterdam este un fost camin de batrani construit in 1680 care prezinta comori imprumutate de la palatul Hermitage din St. Petersburg, in cadrul unor expozitii tematice.

Rijksmuseum este o casa de arta olandeza ce expune capodopere din Epoca de Aur ce apartin lui Rembrandt, Vermeer, Frans Hals, mobilier fin, costume si bijuterii, precum si o colectie superba din Asia.

Muzeul Van Gogh reuneste desene si picturi create de numerosi artisti, iar in prezent se poate vizita o expozitie dedicata lui Van Gogh, continand 200 obiecte precum picturi, lucrari scrise, scrisori, schite originale si singura sa paleta care a supravietuit de-a lungul timpului.

Muzeul Van Loon este gazduit de casa familiei regale Van Loon si expune o colectie de tablouri, mobilier fin, obiecte de argint, portelan din diferite secole, precum si camere secrete.


All comments of post - "Toamna in Amsterdam":

:Haha! I'am the first! Yeh~

Comments are currently closed.

Add a Comment / Trackback url

Comment begin from here or jump up!

X