Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/zboara.org/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Turkish Airlines vrea vanzari mai mari in 2011

Turkish AirlinesCompania aeriana Turkish Airlines, operatorul national al Turciei, planuieste ca in 2011 sa-si creasca vanzarile, tinta pentru anul acesta fiind de 8 miliarde de dolari, si sa mareasca numarul de pasageri pana la 35 de milioane, scrie publicatia Dunya.

„Vom opera 180-200 de aparate de zbor pana la sfarsitul lui 2011. Ne-am propus ca tinta o crestere de 28 de procente si 8 miliarde de dolari in venituri”, a declarat pentru publicatia citata Hamdi Topcu, presedintele companiei aeriene Turkish Airlines.

In primele zece luni ale anului 2010, Turkish Airlines a inregistrat vanzari de 4.06 miliarde de dolari, mai putin decat in anul precedent. Tot anul trecut, compania aeriana turca a transportat 30 de milioane de pasageri, sub pragul de 31 de milioane previzionat la inceputul anului de comisia de conducere a operatorului.

Cu toate acestea, linia aeriana are planuri mari pentru acest an si crede ca are toate sansele sa si le implineasca, avand in vedere faptul ca anul trecut s-a investit in flota si in dezvoltarea retelelor de zboruri existente.

La randul lor, analistii cred ca Turkish Airlines isi supraestimeaza fortele – nu cu mult insa. Un specialist de la Tera Brokers a declarat pentru Dunya: „Avem motive sa credem ca Turkish Airlines va transporta anul acesta 33 de milioane de pasageri si va inregistra venituri de 7 miliarde de dolari. Tintele lor sunt peste posibilitatile reale”, a incheiat acesta.

Conform celor mai recente date publicate de compania aeriana turca, numarul de pasageri transportati de operator a crescut cu 17 procente, pana la 26.9 milioane, in primele luni ale anului care tocmai s-a incheiat.

Turkish Airlines este linia aeriana nationala a Turciei, infiintata in mai 1933 si avand sediul central pe Aeroportul Ataturk din Istanbul. Compania opereaza zboruri regulate catre 127 de destinatii internationale si 35 de rute domestice.

Operatorul a primit de curand distinctia World Travel Awards, pentru cea mai buna companie aeriana din Europa la clasa business.


All comments of post - "Turkish Airlines vrea vanzari mai mari in 2011":

:Haha! I'am the first! Yeh~

Comments are currently closed.

Add a Comment / Trackback url

Comment begin from here or jump up!

X