Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/zboara.org/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Vanzarile Etihad Airways in America au crescut

Etihad AirwaysCompania aeriana Etihad Airways a anuntat ca expansiunea programului de zbor in destinatii precum New York si Los Angeles, a dus la cresterea vanzarilor de biletele de avion. Conducerea operatorului arab a declarat ca zborurile catre New York si Los Angeles sunt foarte aglomerate, motiv pentru care au decis sa ruleze trei zboruri saptamanal catre Abu Dhabi. Reprezentantii Eithad Airways au declarat ca au inceput sa ruleze curse zilnice catre Chicago din luna iunie, iar in martie 2013 vor inaugura curse pe ruta Abu Dhabi – Washington D.C.

Noul director de vanzari al operatorului arab, Ron Glickman, considera ca Washington D.C reprezinta o destinatie cheie pentru oamenii de afaceri arabi si preconizeaza ca rezervarile de bilete de avion vor fi foarte mari. Cu o experienta in vanzari in domeniul aviatiei de peste 25 ani, Glickman crede ca reprezentantii Etihad Airways trebuie sa isi aleaga cu grija locatiile pe care le vor deservi in viitor. Ron Glickman crede ca in situatia economica actuala, nici o companie aeriana din lume nu isi mai permite sa lanseze rute de zbor care sa fie neprofitabile. Conducerea Eithad Airways a precizat ca inaintea lansarii unei rute noi, Ron Glickman se informeaza foarte bine si studiaza cercetarile din domeniul aviatiei la nivel international. Pe termen lung, Glickman vizeaza lansarea de curse aeriene catre destinatii de Australia, dar acest lucru depinde foarte mult de variatiile pietei din aceasta regiune. In acest moment, clientii business din Abu Dhabi nu par sa fie foarte interesati de zborurile catre Australia.

Etihad Airways este o companie aeriana din Emiratele Arabe Unite, cu sediul central in Abu Dhabi. Infiintata in anul 2003, compania ruleaza 66 de zboruri saptamanal catre 82 de destinatii internationale. In anul 2010, operatorul arab a a primit premiul pentru compania cu cel mai mare grad de dezvoltare din lume, in cadrul festivitatii World Travel Awards.


All comments of post - "Vanzarile Etihad Airways in America au crescut":

:Haha! I'am the first! Yeh~

Comments are currently closed.

Add a Comment / Trackback url

Comment begin from here or jump up!

X